Over PD|VASTGOED GROEP

Verhuurder èn beheerder

PD|VASTGOED GROEP is gespecialiseerd in het aankopen van en eindbeleggen in onroerend goed. De activiteiten van PD| Vastgoed Groep omvat het verhuren, beheren en ontwikkelen van kantoren, bedrijfsruimten en woningen/ appartementen.

Wij focussen op een tevreden huurder en dat houdt in dat wij veel aandacht  besteden aan het technisch, administratief, financieel en commercieel beheer van ons vastgoed.

Panden & Projecten

Onze portefeuille is zeer gevarieerd en wij blijven bezig deze te versterken en uit te breiden. Investeren in kwaliteit en duurzaamheid is hierbij het uitgangspunt.

Het volledige aanbod en beschikbaarheid kunt u vinden op de website.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons.

 

Klantvriendelijk en klantgericht

Zorg en aandacht voor huurder en pand staan centraal in onze werkwijze. Wij streven naar het onderhouden van goede relaties met onze huurders en zakenpartners.

Deze klantgerichte benadering is een voorwaarde voor optimale huuromstandigheden. Door alert te blijven op veranderingen in de markt en in te spelen op wensen van de klant, maken wij het verschil. Zo denken wij bijvoorbeeld graag mee over een nieuwe locatie, een nieuw te ontwikkelen pand of andere zaken.

Bij ons kunt u terecht voor kantoorruimte, bedrijfsruimte en woonruimte. Naast bestaand vastgoed zijn wij continue op zoek naar grondposities of herontwikkellocaties voor toekomstige projecten.